Latest edition Contact Order by e-mail
Editorial
Events
Civil society
Education
Culture
Women
Environment
Calendar
Cover story
Reportage
Interview
Research
Views
Presentation
Publications
History of the civil society
People
Mobilization of resources
Arhive
Home
NGO Fair
2005
Events
Photo Galleries
Arhiva
Archive
Perspectives
Organizational CV
Register of Civil Organizations in Macedonia
Contact


ONLINE VERSION
PRINT VERSION

  Настани  Регионална соработка

НАСТАНИ
Македонско-грчки партнерства на 21 век
Здружението за информации и одржлив развој – ОРТ (со седиште во Прилеп и канцеларии во Скопје и Кичево), неодамна организираше четиридневна билатерална конференција на невладини организации и локални самоуправи од Република македонија и Република Грција, чија цел беше поттикнување на нови идеи, иницијативи и соработка меѓу невладиниот сектор и локалните власти.
Линкови
Граѓански организации и фондации
Медиуми
Институции
Регион и свет
Странски организации и претставништва во РМ
Сервиси
Огласи за обуки
Слободни работни места
Конкурси
News
Број 08 Септември 2001
Број 08 Септември 2001
Вовед
Настани
Погледи
Форум
Претставување
Донатори
Публикации
Избор
Календар
 

©MCMS - designed by KOMA