Latest edition Contact Order by e-mail
Editorial
Events
Civil society
Education
Culture
Women
Environment
Calendar
Cover story
Reportage
Interview
Research
Views
Presentation
Publications
History of the civil society
People
Mobilization of resources
Arhive
Home
NGO Fair
2005
Events
Photo Galleries
Arhiva
Archive
Perspectives
Organizational CV
Register of Civil Organizations in Macedonia
Contact


ONLINE VERSION
PRINT VERSION

  Број 08 Септември 2001  Вовед

До каде сме?
„Пронаоѓање на патот, заедно” е насловот на мојот вовед во мајскиот број на Граѓански свет. Тогаш порачав да нема „нереалистични очекувања за тоа што граѓанските организации можат да сторат”, во контекст на судирите во земјата, и дека „долгорочните стратегии ќе направат разлика и за тоа се потребни соодветни ресурси и многу трп­ение”. Моите очекувања беа дека „граѓанските организации можеби ќе ја имаат клучната улога во „пронао­ѓањето на патот заедно”. Оттогаш поминаа неколку месеци. Време е за прашањето до каде сме?
Линкови
Граѓански организации и фондации
Медиуми
Институции
Регион и свет
Странски организации и претставништва во РМ
Сервиси
Огласи за обуки
Слободни работни места
Конкурси
News
Број 08 Септември 2001
Број 08 Септември 2001
Вовед
Настани
Погледи
Форум
Претставување
Донатори
Публикации
Избор
Календар
 

©MCMS - designed by KOMA