Latest edition Contact Order by e-mail
Editorial
Events
Civil society
Education
Culture
Women
Environment
Calendar
Cover story
Reportage
Interview
Research
Views
Presentation
Publications
History of the civil society
People
Mobilization of resources
Arhive
Home
NGO Fair
2005
Events
Photo Galleries
Arhiva
Archive
Perspectives
Organizational CV
Register of Civil Organizations in Macedonia
Contact


ONLINE VERSION
PRINT VERSION

  Број 04 Мај 2001  Форум

НАСТАНИ
Како можеме да помогнеме во надминување на кризата?
Како граѓаните и граѓанските здруженија можат да помогнат да се надмине кризата во која во моментов се наоѓа нашата држава? Како можеме да ги ублажиме последиците од конфликтот, како да ги задржиме добрите меѓуетнички односи и како да ги подобриме уште повеќе? Каков може да биде нашиот граѓански придонес за мирот и стабилноста на нашата држава
Линкови
Граѓански организации и фондации
Медиуми
Институции
Регион и свет
Странски организации и претставништва во РМ
Сервиси
Огласи за обуки
Слободни работни места
Конкурси
News
Број 04 Мај 2001
Број 04 Мај 2001
Вовед
Настани
Публикации
Календар
Форум
Погледи
Представување
Донатори
Избор
 

©MCMS - designed by KOMA